Elfia Arcen, 23 -24 september 2017

"Good Faerie/Bad Faerie, is dit jaar niet alleen het thema van elfia, maar ook het thema in de Facepaint in Progress tent. Elven zijn natuurgeesten met bovennatuurlijke krachten. Ze bezitten grote wijsheid die ze met alle liefde inzetten voor de mens.

Elven leven meestal in bossen, bloemen, aan rivieren en bronnen maar ook soms ondergronds. Zij werkten mee aan de opbouw en het in stand houden van de aarde.

Hoewel Elven tegenwoordig voornamelijk als hulpvaardige, bovennatuurlijke wezens gezien worden, was dat in het verleden lang niet altijd het geval. Eleven hadden eeuwenlang ook een donkere kant.

In de loop der tijd is die donkere kant van Elven verdwenen, maar hier op Elfia zien we beiden kanten. We zien zowel "good faeries" als "Bad Faeries".

In Bodypaint Valley wordt u meegenomen naar de wereld van "verandering"; ziet u nu juist een "Good Faerie" of een "Bad Faerie"? Op ons podium kunt u 's middags een prachtige live act zien van zulk kunstwerk in de combinatie van bodypaints en spectuculaire lichteffecten. Ook 's avond is er een show, deze zal met meerdere bodypaints nog uitgebreider zijn.

Natuurlijk kunt u (tegen betaling) uw gezicht of bovenlichaam laten beschilderen door een van onze grimeurs. Bent u in blijde verwachting? Tegen betaling kunt u hier uw zwangere buik laten beschilderen..

Elfia Arcen, het team van 2017

Raphaella Fieldhouse Wales Peter en Petra Tronser Duitsland
Jacklyn Suiskens BelgiŽ Ellen Devos BelgiŽ
Joyce Ramakers Holland Marieke Crone Holland
Richard van der Laan Holland Silvie Vissers Holland
Phoebe Maas Holland Cora de Heer Holland
Viola Simons Duitsland Dyonne Vlemmings Holland